Over Tanksales

Eigenaar en oprichter van Tanksales ing. R.J. Steenstra heeft zich, na jaren te hebben gewerkt in de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte opslagtanks, gespecialiseerd in projectmanagement van bouwprojecten voor nieuw te bouwen terminals en voor uitbreidingen van bestaande terminals.

De specifieke kennis hiervoor is opgebouwd via kleine stappen. Tanksales heeft iedere keer de omvang van aanname van projecten uitgebreid.

Opdrachtgevers van Tanksales hebben vaak de behoefte niet alleen de opslagtank(s) te bestellen, maar ook de fundatie hiervoor, het stuk leidingwerk, de isolatie, de pompen, afsluiters, de controle rooms, het kantoor, de opslagruimtes, de bestrating, en uiteindelijk de automatisering van de gehele plant.

Tanksales heeft al deze disiplines niet zelf in huis, maar zoekt de markt af naar de meest geschikte partners en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door uitgebreide kennis van de markt is Tanksales in staat de beste keuzes te maken in deze sectoren. De opdrachtgever deelt desgewenst mee in deze keuzes.